VIDEO/ Manifestație AUR la casa lui Igor Dodon: Au cântat „Deșteaptă-te române” și au scandat lozinci împotriva fostului șef al statului

7 iunie 2021, 15:29 Politică 664
Protest la casa lui Igor Dodon.  Sursa: captură video

Unioniștii de la AUR au venit cu autocarul de campanie la domiciliul liderului PSRM, Igor Dodon din sectorul Buiucani al capitalei. Cu pancarte în mână, tricoloare și o boxă portativă, activiștii au manifestat împotriva liderului socialist.

La fața locului au venit mai mulți polițiști care asigură ordinea publică. De asemenea, în preajmă sunt și câțiva agenți ai unor instituții de pază.

Cei de la AUR îl cheamă pe Igor Dodon la dezbateri despre privatizările din perioada în care era ministru al Economiei, dar și „despre ce era în acea pungă” primită de la Vladimir Plahotniuc.


Nu se cunoaște dacă familia fostului președinte este acasă. Am solicitat o reacție din partea staff-ului de campanie a lui Igor Dodon și o vom publica imediat ce ne va fi acordată.

Cristian
publicat de:
Cristian Jardan
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media