Situația la frontieră/ 80 de persoane, documentate pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID

18 iunie 2021, 10:17 Societate 43
Imagine simbol/ Poliția de Frontieră a Republicii Moldova.  Sursa: www.border.gov.md

În ultimele 24 de ore, 80 de persoane au fost documentate pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie contra COVID-19, informează Poliția de Frontieră.

Pe parcursul a 24 de ore, polițiștii de frontieră au înregistrat următoarele acțiuni ilegale:
- cinci persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere;
- un caz de trafic ilegal de bunuri;
- două persoane și un mijloc de transport, identificate cu consemn național și internațional;
- două încălcări a regulilor de folosire a vinietei;
- 80 de persoane au fost documentate pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire și/sau combatere a bolilor epidemice .

În punctele de trecere a frontierei au fost supuse screeningului 26.981 persoane și completate 2.018 fișe epidemiologice individuale. Pe sensul de intrare în Republica Moldova s-au înregistrat 13.578 traversări persoane, dintre care 7.919 treceri la frontiera moldo-română, 2.268 treceri la frontiera cu Ucraina și 3.391 treceri aeriene.

La trecerea frontierei de stat nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției de tip Covid-19 (febră, rinoree, tuse seacă).

Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media