METEO/ Februarie începe cu vreme predominant însorită și maxime de +4 grade. Spre seară sunt șanse de precipitații slabe

1 februarie 2023, 09:57 Mediu 138
Peisaj de iarnă, Chișinău.  Sursa: Replica Media

Meteorologii prognozează pentru prima zi a lunii februarie vreme predominant însorită cu maxime cuprinse între -1..+4ºC . Noaptea, termometrele vor indica valori de -2..-7°C. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele rafale mai puternice în zonele înalte. Cerul va fi variabil în a doua parte a zilei, cu șanse de precipitații slabe spre seară. Pe drumuri, izolat se menține ghețușul.

În nordul țării, pe parcursul zilei termometrele vor indica -1.. 0ºC, iar seara temperaturile vor scădea la -7.. -6ºC.

Între +1 și +2ºC se vor înregistra în localitățile de la centrul Republicii Moldova ziua. Pe parcursul nopții, minimele vor ajunge la -5ºC și -4ºC .

Minime de -3 și -2ºC grade noaptea sunt prognozate pentru sudul țării. Ziua, mercurul din termometre va înregistra +3 și +4ºC.

Sinopticienii prognozează o încălzire moderată, cu temperaturi ce vor urca până la valori de 12-15 grade Celsius pe parcursul săptămânii curente.


Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media