VIDEO/ Ședința Guvernului. Pe ordinea de zi figurează 20 de subiecte

15 iunie 2022, 09:16 Societate 168
Guvernul Republicii Moldova.  Sursa: gov.md
Cabinetul de miniștri s-a întrunit astăzi, 15 miercuri, în ședință. Pe ordinea de zi figurează 20 de subiecte.

UPDATE 09.52. Proiectul privind inițierea negocierilor și aprobarea semnării Acordului tehnic dintre Ministerul Apărării al R. Moldova și Ministerul Apărării R. Italiene privind cooperarea în cadrul operației UNIFIL.

UPDATE 09.49. A fost aprobat Conceptul Sistemului Informațional „Registrul de stat al incidentelor de securitate cibernetică”.

UPDATE 09.48. A fost aprobat proiectul de lege privind recensământul populației și locuințelor.

UPDATE 09.18. A fost aprobat proiectul cu privire la semnarea Contractului de credit dintre R. Moldova și Agenția Franceză pentru dezvoltare, în sumă de 12 milioane de euro.

UPDATE 09.15. Subiectul cu privire la aprobarea semnării Acordului dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Republicii Franceze privind activitățile Agenției Franceze de Dezvoltare, Proparco și Expertise France în Republica Moldova, a fost aprobat.


Diana
publicat de:
Diana Severin
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media