METEO/ Ninsori slabe și vânt în rafale de până la 23 m/s. Ce temperaturi vor arăta astăzi termometrele

18 ianuarie 2022, 07:42 Mediu 101
ninsoare în Chișinău, Zăpadă, primii fulgi, iarna.  Sursa: Replica Media

Astăzi vremea va fi agitată din cauza vântului care va sufla din nord-vest puternic cu intensificări de până la 18-23 m/s. Serviciul Meteorologic de Stat prognozează pentru marți, 18 ianuarie, izolat ninsori slabe, și un regim termic obișnuit cu minima nopții care va oscila între 0ºC şi -5ºC, iar maxima zilei se va situa între -1ºC şi +4ºC.

Astfel, la Briceni, Edineț și Soroca se așteaptă precipitații slabe sub formă de ninsoare. Maxima zilei va fi de -1ºC, iar noaptea mercurul în termometre va coborî până la -5ºC.

La Bălți și la Rîșcani temperaturile vor oscila între 0ºC ziua și -4ºC noaptea.

La Ungheni și la Orhei ziua se așteaptă, de asemenea, ninsori slabe, cu maxime de +1ºC în timpul zilei și -4ºC... -3ºC pe parcursul nopții.

La Chișinău vom avea parte puțină ninsoare și temperaturi ce vor oscila între +3ºC ziua și -2ºC noaptea.

La Leova și Ștefan-Vodă ziua temperatura va fi la fel ca și în capitală +3ºC, iar noaptea va fi de -2ºC... -1ºC .

La Cahul și Ceadîr-Lunga se așteaptă +4ºC ziua și 0ºC noaptea.

Amintim că SHS a emis în seara de luni, 17 ianuarie, la ora 19:00, o alertă de Cod Portocaliu de vânt puternic, valabilă pe întreg teritoriul republicii. Avertizarea se va menține până în seara de astăzi, 18 ianuarie

În următoarele zile vremea se va încălzi ușor.

Anastasia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media