METEO/ Vremea se menține în mare parte clară cu ploi izolate

21 mai 2023, 07:19 Mediu 61
Primăvara aduce nori gri pe cer, dar natura înflorește.  Sursa: replicamedia.md

Astăzi, vremea va fi în mare parte clară, dar cu precipitații izolate și temperaturi ușor mai ridicate decât media perioadei.

În această duminică, 21 mai, primăvara ne aduce o zi în mare parte clară, cu o acoperire a norilor de 89.84%. Temperatura maximă a zilei va ajunge la 24°C, cu 2°C mai cald decât temperatura medie din această perioadă. Soarele va răsări la ora 05:35 și va apune la ora 20:27.

Pe parcursul nopții, cerul se menține în mare parte clar, iar temperatura minimă scade până la 13°C - cu 12°C mai cald decât temperatura medie din această perioadă. Precipitațiile vor avea o intensitate de 3.36 milimetri pe oră și vor cădea sub formă de ploaie.

Vântul va sufla din direcția est-nord-est (ENE) cu o viteză de aproape 5 metri pe secundǎ și rafale ce pot atinge pânǎ la aproximativ 10 metri pe secundǎ.

Mâine și poimâine vremea se anunțǎ seninǎ și însoritǎ, fărǎ precipitaţii şi cu temperaturi maxime în jurul valorii de 23°C.

Delia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media