METEO/ Vremea înnorată și rece domină astăzi

8 aprilie 2023, 07:28 Mediu 124
Nori deasupra Chișinăului.  Sursa: Replica Media

Temperaturi scăzute și cer în totalitate acoperit de nori, caracterizează vremea de astăzi.

Astăzi, sâmbătă, 8 aprilie, primăvara ne aduce o vreme rece și înnorată. Temperatura maximă a zilei va ajunge la 13°C, cu 1°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă. Pe parcursul nopții, termometrele vor indica o temperatură minimă de 2°C, cu 9°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă.

Cerul va fi în totalitate acoperit de nori (100% acoperire), iar condițiile meteo vor fi predominant înnorate atât pe timpul zilei cât și al nopții. Precipitațiile se vor manifesta sub formă de ploaie ușoară, cu o intensitate de 0.05 milimetri pe oră.

Soarele va rămâne ascuns dupa nori pe tot parcursul zilei; el va rãsari la ora 06:31 și apune la ora 19:41. Vânturile vor sufla dinspre vest (W) cu viteze între 2.2 metri pe secundã și rafale ce pot atinge chiar și 5.79 metri pe secundã.

Pentru urmatoarele două zile, vremea va continua să fie înnorată și rece. Mâine, duminică, 9 aprilie, temperaturile vor varia între 3°C și 13°C, iar vânturile vor sufla dinspre vest-nord-vest (WNW) cu viteze între 3.16 metri pe secundã și rafale de până la 7.45 metri pe secundã.

Delia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media