CEC a început tipărirea buletinelor de vot pentru turul doi al alegerilor locale noi din Bălți

15 decembrie 2021, 18:27 Politică 60
Urnă de vot.  Sursa: Zdg.md

Comisia Electorală Centrală a început astăzi tipărirea buletinelor de vot pentru turul doi al alegerilor locale noi din municipiul Bălți, stabilit pentru data de 19 decembrie 2021. Buletinele de vot vor conține numele a doi concurenți electorali: Grigorișin Nicolai, candidat independent și Chirilciuc Nicolae, candidat desemnat de Partidul „Patrioții Moldovei”.

Pentru acest scrutin, vor fi tipărite 102 105 buletine de vot, dintre care 51 988 în limba română și 50 117 în limba rusă. Buletinele, imprimate pe hârtie opacă (mată), vor fi de culoare violet și vor avea lungimea de 128 mm, iar lățimea de 140 mm.

Prețul pentru tiparul unui buletin de vot pentru alegerea primarului municipiului Bălți este de 0,24 lei, iar valoarea totală a tirajului este de 24 502,20 lei.

Anastasia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media