Peste 31 de mii de copii din grădinițele din capitală vor primi cadouri de Crăciun din partea Primăriei

6 decembrie 2021, 09:52 Societate 55
Matineu, Crăciun.  Sursa: deschide.md

Micuții din grădinițele din municipiul Chișinău vor primi și în acest an tradiționalele cutii cu dulciuri de Crăciun, a declarat primarul general al capitalei, Ion Ceban, la ședința operativă a serviciilor Primăriei de luni, 6 decembrie.

„În grădinițele din capitală, cadourile pentru micuți se oferă gratuit din partea Primăriei. Peste 31 de mii de copii din grădinițe vor primi cadouri, car conțin dulciuri, biscuiți în asortiment”, a declarat Ceban, menționând că toate cutiile cu dulciuri vor avea certificate de conformitate.

Anterior, Ceban a spus că Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău a achiziționat 31.326 de cadouri, în valoare de 751 824 lei.

Totodată, Ceban a menționat că matineele și alte activități festive dedicate sărbătorilor de Crăciun se vor desfășura în Grădinițe fără prezența părinților sau a altor persoane din afară.

Totodată, autorităţile administraţiei publice locale interzic colectările de bani pentru cadouri, brad, jucării de brad şi alte taxe.

Anastasia
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmareste-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informatii de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media