FOTO/ Fiica lui Paul Walker, în rochie de mireasă. Vin Diesel, cel mai bun prieten al tatălui său, a condus-o la altar

23 octombrie 2021, 12:25 Lifestyle 696
Meadow Walker.  Sursa: Meadow Walker/Instagram

Meadow Walker, fiica regretatului actor Paul Walker, s-a căsătorit cu logodnicul său, actorul Louis Thornton-Allan. Mireasa a fost condusă la altar de cel mai bun prieten al tatălui său - Vin Diesel.

Anunțul a fost făcut de Meadow, în vârstă de 22 de ani, care a postat pe Instagram un video de la marele eveniment, care a adunat peste trei milioane de vizualizări.

„Suntem căsătoriți!!!”, a scris aceasta în postarea sa.


Ceremonia s-a desfășurat pe o plajă din Republica Dominicană. Nunta a fost una restrânsă, unde au participat familia și prietenii apropiați, între care colegii tatălui miresei din seria „Fast and Furious”, Vin Diesel și Jordana Brewster.

Meadow a purtat o rochie Givenchy Haute Couture cu un model minimalist, realizată din saten.


Meadow, care avea 15 ani când tatăl său a murit într-un accident de mașină pe 30 noiembrie 2013, a pus bazele unei fundații nonprofit în memoria lui, numită The Paul Walker Foundation, care este dedicată cercetării marine, una dintre pasiunile lui.

Modelul, care a defilat pentru Givenchy și Proenza Schouler, a participat în luna iunie a acestui an la premiera F9, cel mai nou film din franciza „Fast and Furious” care l-a făcut faimos pe tatăl său.
Alina
publicat de:
Alina Frunza
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media