FOTO/ Socialiștii protestează prin raioane. Manifestații la Drochia, Taraclia, Cahul, Ungheni și Cimișlia

5 noiembrie 2022, 14:35 Politică 381
Protest PSRM.  Sursa: socialistii.md

Membrii și simpatizanții Partidului Socialiștilor din Moldova au ieșit la protest. Manifestații se desfășoară concomitent la Drochia, Taraclia, Cahul, Ungheni și Cimișlia, iar potrivit conducerii formațiunii, este vorba despre proteste împotriva abuzurilor, a politicilor antisociale și antistatale ale guvernării

„Reprezentanții PSRM în Parlament și administrația publică locală, alături de susținătorii săi și oameni simpli și-au exprimat dezacordul față de acțiunile autorităților centrale de creștere a tarifelor la produse și servicii, de neglijare a intereselor administrațiilor locale, de persecutare a oponenților politici, de utilizare a instituțiilor statului în scopurile politice înguste ale partidului de la guvernare”, se arată într-un comunicat al formațiunii.

Socialiștii spun că vor continua să protesteze și că-și propun demiterea guvernării și organizarea unor alegeri anticipate.

„Oamenii condamnă ”vremurile bune” care au adus la sărăcirea fără precedent a populației, datorită cărora obiectele de menire socială din localități, inclusiv școlile și spitalele rămân fără finanțare, satele și orașele se cufundă în întuneric, iar cetățenii rămân de unii singuri în fața multiplelor probleme generate de conducerea țării, neștiind cum să supraviețuiască”, susțin reprezentanții PSRM.

Cristian
publicat de:
Cristian Jardan
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media