FOTO/ Socialiștii protestează prin raioane. Manifestații la Drochia, Taraclia, Cahul, Ungheni și Cimișlia

5 noiembrie 2022, 14:35 Politică 254
Protest PSRM.  Sursa: socialistii.md

Membrii și simpatizanții Partidului Socialiștilor din Moldova au ieșit la protest. Manifestații se desfășoară concomitent la Drochia, Taraclia, Cahul, Ungheni și Cimișlia, iar potrivit conducerii formațiunii, este vorba despre proteste împotriva abuzurilor, a politicilor antisociale și antistatale ale guvernării

„Reprezentanții PSRM în Parlament și administrația publică locală, alături de susținătorii săi și oameni simpli și-au exprimat dezacordul față de acțiunile autorităților centrale de creștere a tarifelor la produse și servicii, de neglijare a intereselor administrațiilor locale, de persecutare a oponenților politici, de utilizare a instituțiilor statului în scopurile politice înguste ale partidului de la guvernare”, se arată într-un comunicat al formațiunii.

Socialiștii spun că vor continua să protesteze și că-și propun demiterea guvernării și organizarea unor alegeri anticipate.

„Oamenii condamnă ”vremurile bune” care au adus la sărăcirea fără precedent a populației, datorită cărora obiectele de menire socială din localități, inclusiv școlile și spitalele rămân fără finanțare, satele și orașele se cufundă în întuneric, iar cetățenii rămân de unii singuri în fața multiplelor probleme generate de conducerea țării, neștiind cum să supraviețuiască”, susțin reprezentanții PSRM.

Cristian
publicat de:
Cristian Jardan
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media