Șeful Moldovagaz pleacă săptămâna viitoare în Rusia. Vadim Ceban urmează să se întâlnească cu reprezentanți ai conducerii Gazprom

7 septembrie 2022, 21:12 Economie 134
Vadim Ceban, Moldovagaz.  Sursa: captură video/Privesc.eu

Șeful Moldovagaz ,Vadim Ceban, a anunțat în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4 că va merge săptămâna viitoare în Federația Rusă pentru a avea discuții cu conducerea concernului rus „Gazprom”.

„Cred că voi avea posibilitatea săptămâna viitoare, când mă voi deplasa la Sankt Petersburg, să discut cu domnul Miller. Evident, acest lucru se va întâmpla dacă în agenda dumnealui se va găsi timp și pentru o întâlnire cu mine. În cadrul vizitei urmează să discut cu cei din conducerea Gazprom mai multe întrebări, precum reorganizarea Moldovagaz, auditul și volumul de gaze naturale care urmează să fie livrat țării noastre, inclusiv voi apăra interesele țării și anume să avem gaze naturale și după 1 octombrie”, a declarat Vadim Ceban.

Amintim că marți, 6 septembrie, președintele Consiliului de Administrație al S.A. „Moldovagaz”, Vadim Ceban, a anunțat că va cere ANRE o nouă majorare a tarifului. Potrivit prognozei celor de la Moldovagaz, tariful ar putea crește până la 29 de lei pentru consumatorii casnici, fără TVA.

În prezent, conform hotărârii Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) de la 4 august, tariful la gaz pentru consumatorii casnici este de 22,99 lei pentru un metru cub.

Alina
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media