FOTO/ Un bărbat din Criuleni a fost scos de salvatori de sub o placă de beton, care a căzut peste el în timpul unor lucrări de construcție

2 octombrie 2022, 14:03 Societate 184
Intervenție IGSU la Criuleni.  Sursa: IGSU

Un bărbat de 34 de ani din satul Corjova, raionul Criuleni, a fost rănit grav la un picior după ce o placă de beton a căzut peste el în timpul unor lucrări de construcție. Acesta a fost scos cu greu, fiind nevoie de intervenția a trei echipaje de salvatori din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Potrivit IGSU, cazul a avut loc în după amiaza zilei de sâmbătă, 1 octombrie, într-o gospodărie din localitatea Corjova raionul Criuleni. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 15:48.

Potrivit informațiilor înregistrate, bărbatul efectua lucrări de construcție, într-o anexă a gospodăriei. La un moment dat, peste el a căzut o placă de beton desprinsă din podul anexei.

Pentru deblocarea acestuia la fața locului au intervenit trei echipaje de salvatori.

Angajații IGSU au reușit să elibereze persoana de sub placa de beton, ulterior fiind predată unui echipaj al ambulanței.

Bărbatul a fost transportat în stare conștientă la Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească din municipiul Chișinău.

Circumstanțele și cauza incidentului urmează a fi stabilite de organele de drept.Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media