După premiera răsunătoare de la San Sebastian, filmul Carbon va fi difuzat în cinematografele din R. Moldova

21 septembrie 2022, 22:49 Film 499
A fost lansat trailer-ul filmului CARBON.  Sursa: Replica Media

Filmul „Carbon” în regia lui Ion Borș, nominalizat la Premiile Oscar, va apărea în cinematografele moldovenești începând cu 6 octombrie. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a producției cinematografice, în ziua în care a avut loc premiera filmului, la festivalul internațional de film din San Sebastian.

Suntem copleșiți de emoții și așteptăm cu nerăbdare ziua de 4 octombrie, pentru a putea prezenta proiectul nostru și celor de acasă în cadrul premierei naționale, care va avea loc în incinta Palatului Național „Nicolae Sulac”.

Începând cu 6 octombrie, filmul va fi proiectat pe ecranele cinematografelor Cineplex Loteanu, Cineplex Mall și ODEON”, a transmis echipa de film.

Premiera în Republiica Moldova va avea loc la Palatul Național, iar biletele, care deja sunt în vânzare, costă între 100 și 500 de lei.

Biletele poti fi procurate aici.


Mai târziu, filmul va fi difuzat pe marile ecrane din cinematografele din Chișinău.

Amintim că filmul „Carbon” în regia lui Ion Borș a fost înaintat la Premiile OSCAR, ediția 95, la categoria „Lungmetraj Internațional” (International Feature film). Decizia a fost adoptată de către membrii prezenți ai Comitetului din Republica Moldova pentru selectarea și înaintarea filmelor la categoria „International Feature Film” a Premiilor OSCAR.
Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media