VIDEO/ Patru tineri din Comrat, suspectați că au furat un safeu cu 280 de mii de lei de la o companie din Călărași, au fost reținuți

12 august 2022, 10:07 Justiție 191
Furt la Călărași.  Sursa: captură video/PCCOCS

Patru bărbați, suspectați că au furat un safeu cu aproape 280 de mii de lei de la sediul unei întreprinderi din Călărași, au fost reținuți de procurorii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) și ofițerii Inspectoratului Național de Investigații. Infracțiunea a avut loc o noapte înainte de Revelion, pe data de 30 decembrie.

Înainte de a fi reținuți, procurorii au efectuat percheziții cu sprijinul ofițerilor de poliție de la sud și al angajaților de la „Fulger,” care au consolidat probele obținute anterior despre implicarea lor.

Cei patru sunt din Comrat și au vârste cuprinse între 27 și 32 de ani, iar trei dintre aceștia au fost anterior deținuți într-un penitenciar din Uniunea Europeană pentru infracțiuni similare.

După audierea acestora, procurorii PCCOCS au solicitat și au obținut la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana aplicarea arestului preventiv în privința acestora, pentru 30 de zile.

Investigațiile continuă, în vederea cercetării altor aspecte ale infracțiunii vizate.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media