VIDEO/ Johnny Depp reia contractul cu Dior și va fi din nou imaginea parfumului „Sauvage”, după ce a scăpat de procesul de defăimare

11 august 2022, 21:14 Cultură 241
Johnny Depp .  Sursa: captură video/ Christian Dior Youtube

Celebrul actor Johnny Depp, vedeta seriei de filme „Pirații din Caraibe”, în vârstă de 59 de ani, a reluat colaborarea cu casa de modă Dior, după ce a ieșit învingător în procesul său pentru defăimare împotriva fostei sale soții, Amber Heard. Artistul american va fi din nou imaginea parfumului „Sauvage” de la Dior.

Potrivit contractului semnat cu Dior, a cărui valoare este o sumă de şapte cifre, conform relatărilor din presă, actorul cu trei nominalizări la premiile Oscar, care a început colaborarea cu casa de modă Dior în 2015, va redeveni imaginea parfumului pentru bărbaţi Sauvage, scrie E News.

Insinuând că relația dintre Depp și Dior este încă puternică, pe contul oficial de Instagram al mărcii de frumusețe au fost publicate fotografii și videoclipuri cu Depp în culise la unul dintre recentele sale concerte la Paris, realizat de celebrul fotograf Greg Williams.

„În culisele @olympiahall înainte de ultimul spectacol. Neînfricat, deşi uman, exact ca Sauvage”, scrie alături de fotografie.


Într-un alt clip, Depp este văzut ținând în mână chitara și ieșind pe scenă în fața unei mulțimi care țipă, în timp ce spune că „Sauvage îmi aduce o mulțime de amintiri, o mulțime de spectacole”.

Deşi reclama realizată de Depp pentru acest parfum a dispărut de la televiziuni după acuzaţiile de abuz formulate împotriva actorului, clipul a revenit în cele din urmă pe micile ecrane înainte chiar ca Depp să câştige procesul.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media