Serebrian, la întâlnirea cu ambasadorul Azerbaijanului la Chișinău: „Formatul de negocieri „5+2” va rămâne înghețat pe durata ostilităților militare din Ucraina”

27 ianuarie 2023, 18:08 Politică 66
Oleg Serebrian și Gudsi Osmanov, 27 ianuarie 2023.  Sursa: gov.md

Viceprim-ministrul pentru reintegrare Oleg Serebrian a avut vinerii, 26 ianuarie 2023, o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Azerbaidjan în Republica Moldova, Gudsi Osmanov. Oficialii au efectuat un schimb de opinii cu privire la situația regională din zona Mării Negre în lumina evoluțiilor recente, vulnerabilităților de securitate, dar și a consecințelor devastatoare ale agresiunii ruse din Ucraina.

Vicepremierul Oleg Serebrian a subliniat faptul, că formatul de negocieri „5+2” va rămâne înghețat pe durata ostilităților militare din țara vecină.

Totodată, oficialul a trecut în revistă ultimele evoluții din relația Chișinăului cu Tiraspolul, stadiul actual al interacțiunii pe platformele funcționale de negociere, perspectivele de avansare a dialogului pe subiecte tehnice și umanitare.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media