Precizările Poliției referitoare la cazul actorului de teatru Ștefan Bouroșu care a fost găsit decedat în apartamentul său

24 ianuarie 2023, 09:42 Societate 270
Ștefan Bouroșu.  Sursa: Facebook

Poliția a venit cu noi detalii referitoare la cazul actorului de teatru Ștefan Bouroșu care a fost găsit decedat duminică, 22 ianuarie, în apartamentul său. Oamenii legii precizează faptul că la moment este examinată versiunea de suicid.

În cadrul cercetării la fața locului s-a constatat că ambele uși erau încuiate pe interior, cu cheia în yală, geamurile la fel fiind închise, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI deblocând ușile în prezența tatălui victimei.

Medicul legist, examinând la fața locului cadavrul, nu a depistat urme de moarte violentă, urmând a fi expediată ulterior expertiza medico- legală.

Potrivit Poliției, experții din Centrului tehnico-criminalistic și expertize judiciare au efectuat toate măsurile ce se impun în vederea ridicării și acumulării tuturor probelor pe cazul dat.

Aceștia au stabilit că bărbatul locuia de unul singur, urme de pătrundere sau de acces în locuință nu au fost depistate și nici amprente străine.

Oamenii legii au audiat și medicul curant al bărbatului care a confirmat starea de depresie din ultima vreme a acestuia.

Ooliția menționează că va reveni cu detalii odată cu avansarea anchetei.

Tânărul actor, în vârstă de 32 de ani, a fost găsit mort duminică după-amiază, 22 ianuarie, într-un apartament de pe strada Mihail Kogălniceanu din Chișinău. Cel care a alertat autoritățile a fost tatăl său, care nu putea lua legătură cu acesta de mai multe zile

Acesta activa la Teatrului Național Eugène Ionesco.

Diana
publicat de:
Diana Severin
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media