Doi tineri de 18 ani și o minoră de 15 ani au fost spitalizați în urma unui grav accident, la Orhei

7 iulie 2022, 10:32 Societate 223
Poliția, nu treceți.  Sursa: Poliția Republicii Moldova

Doi tineri de 18 ani și o minoră de 15 ani au fost internați la spital în urma unui accident care s-a produs noaptea trecută, în satul Pohrebeni din raionul Orhei. Potrivit Poliției, unul dintre tinerii de 18 ani care se deplasa pe o motocicletă împreună cu minora, în calitate de pasageră, l-a accidentat pe un alt tânăr care mergea pe marginea carosabilului. Toți trei au fost preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Orhei, Elena Băetrău, a declarat că apelul la 112 a fost înregistrat la data de 7 iulie, la ora 00:09.

Polițiștii au stabilit că pe motocicleta să deplasau un tânăr de 18 ani, drept conducător, și minora de 15 ani.

Preliminar, cauza accidentului ar fi fost excesul de viteză. Motociclistul nu a reușit să evite pietonul, un alt tânăr de 18 ani, care se deplasa pe marginea carosabilă, pe care l-a lovit în plin.

În acel moment conducătorul a pierdut controlul motocicletei, care s-a răsturnat.

Toate cele trei victime ale accidentului au fost preluate de ambulanță și transportate la Spitalul Raional Orhei, pentru îngrijiri medicale.

Fiind testați cu ajutorul aparatului Drager, s-a stabilit că atât șoferul motocicletei cât și pietonul nu erau în stare de ebrietate. Medicii au preluat probe biologice și de la pasagera de 15 ani, care s-ar afla în stare gravă.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media