Premierul român Nicolae Ciucă l-a felicitat pe Igor Grosu pentru alegerea sa în funcţia de preşedinte al PAS

16 mai 2022, 09:09 România 130
Nicolae-Ionel Ciucă.  Sursa: Replica Media

Premierul României, Nicolae Ciucă, i-a felicitat duminică pe preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, pentru alegerea sa în calitate de lider al Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS) și pe prim-ministra Natalia Gavrilița, proaspăt aleasă în calitate de prim-vicepreședintă a partidului.

„Felicitări Igor Grosu și Natalia Gavrilița. Suntem pregătiţi să mergem PAS cu PAS alături de voi pe calea europeană a democraţiei, stabilităţii şi prosperităţii”, a scris Ciucă pe contul său de Twitter.

„Integrarea europeană este modelul de dezvoltare care răspunde, în primul rând, aşteptărilor oamenilor. Oameni care-şi doresc justiţie dreaptă, o economie competitivă şi inovativă, un mediu înconjurător sănătos, o infrastructură modernă, servicii publice calitative. Această cale trebuie să fie ireversibilă. Părinţii noştri au clădit Moldova independentă, iar acum noi trebuie să construim Moldova europeană”, se arată în postarea Nataliei Gavriliţă.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media