Formularul PLF trebuie completat în continuare de către toate persoanele care intră în România, anunță Guvernul de la București

9 martie 2022, 15:07 Societate 265
Punct vamal.  Sursa: Serviciul Vamal

Formularul PLF trebuie completat în continuare de către toate persoanele care intră în România, a anunțat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, după ședința Executivului de la București.

„În ceea ce privește formularul PLF, până când nu va fi abrogată OUG 129/2021, acesta va rămâne necesar. Cei care intră în România trebuie să îl completeze. (…) Facem apel la cetățenii români să continue să completeze aceste formulare până când actul normativ va fi abrogat”, a afirmat Dan Cărbunaru, potrivit G4Media.

Acesta a precizat însă că persoanele care nu prezintă la intrarea în țară certificatul verde sau un test PCR nu vor mai fi nevoite să intre în carantină.

Amenda pentru necompletarea formularului PLF în maximum 24 de ore de la intrarea în țară este de 500 de lei românești.

Diana
publicat de:
Diana Severin
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media