Retragerea Nataliei Morari din televiziune: Igor Boțan, ales președinte al Asociației „Media Alternativă” care deține licența TV8

8 septembrie 2021, 12:00 Societate 544
Igor Boțan.  Sursa: ipn.md

Directorul executiv al Asociației ADEPT, Igor Boţan, a fost ales noul președinte al Asociației Obștești „Media Alternativă”, deținătoarea licenței de emisie a postului TV8, după ce Natalia Morari a anunțat că se retrage temporar din Consiliul de Adminstrație al televiziunii TV8, urmare a dezvăluirilor făcute de jurnalistă despre tatăl fiului său, scrie TV8.

„La ședința comună a membrilor Asociației și a Consiliului de administrare, care a avut loc pe 7 septembrie 2021, Igor Boțan a fost ales președinte al A.O. „Media Alternativă”, deținătoarea licenței de emisie a postului TV8. Numirea dlui Boțan a fost făcută după decizia Nataliei Morari de a se retrage din această funcție și din calitatea de membru al Consiliului de administrare al Asociației, precum și în legătură cu suspendarea emisiunii „Politica”. TV8 rămâne o televiziune a oamenilor liberi, dedicată misiunii și valorilor sale de promovare a unui jurnalism în interesul public”, se arată în anunțul postului de televiziune.

Cunoscuta jurnalistă și moderatoare de televiziune Natalia Morari anunță că-și ia o pauză din activitatea sa și se retrage din Consiliul de Administrație a Televiziunii TV8. Morari recunoaște că tată copilului său este controversatul om de afaceri Veaceslav Platon și declară asta pentru ca să nu fie șantajată și amenințată de angajații din Serviciul de Informații și Securitate (SIS).

Serviciul de Informații și Securitate (SIS) s-a autosesizat în legătură cu declarațiile apărute în spațiul public cu privire la pretinsa implicare a reprezentanților instituției în acțiuni de șantaj împotriva jurnalistei Natalia Morari și a îndemnat-o să se adreseze la Procuratura Generală în vederea intentării unui dosar penal la subiect.

Alina
publicat de:
Alina Baran
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media