Un polițist de patrulare s-a ales cu multiple traumatisme în urma unui accident rutier, în timp ce se deplasa la un alt accident

13 septembrie 2021, 11:08 Societate 128
Accident.  Sursa: Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP

Un polițist de patrulare s-a ales cu multiple traumatisme în urma unui accident rutier, în timp ce se deplasa la un alt accident. Totul s-a întâmplat astăzi dimineață, aproximativ la orele 08:10 în apropiere de satul Colicăuți, raionul Briceni.

„Astăzi dimineață, aproximativ la orele 08:10 în Dispeceratul Nord al INSP a parvenit apelul 112 privind producerea unui accident rutier, cu persoane traumatizate, în apropiere de satul Colicăuți”, anunță Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP.

În timpul deplasării spre accident, în satul Halahora de Sus, de pe un drum secundar, fără să se asigure, șoferul unui Audi, condus de o femeie de 46 de ani, nu a cedat trecerea echipajului de patrulare, lovind lateral mașina de serviciu. Ulterior, aceasta a fost proiectată într-un camion Volvo.

În urma accidentului, polițistul de patrulare a fost transportat la Spitalul raional Edineț cu multiple traumatisme. Alte persoane nu au avut de suferit.

Cazul este documentat în continuare de IP Briceni.
Diana
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media