METEO/ Temperaturi ridicate și cer parțial noros astăzi

19 mai 2023, 07:22 Mediu 53
Primăvara aduce nori gri pe cer, dar natura înflorește.  Sursa: replicamedia.md

Vremea se menține caldă, cu temperaturi de până la 26°C și o acoperire noroasă de 73.44%.

Astăzi, vineri, 19 mai, vom avea parte de o zi cu temperaturi ridicate și cer parțial noros. Temperatura maximă va ajunge la 26°C, cu 3°C mai cald decât temperatura medie din această perioadă. Pe parcursul nopții, termometrele vor indica valori de până la 14°C, cu 14°C mai cald decât temperatura medie din această perioadă.

Condițiile meteo pentru ziua de astăzi vor fi în mare parte clare atât pe timpul zilei cât și al nopții. Acoperirea noroasă va fi de aproximativ 73.44%, iar precipitațiile așteptate sunt slabe, având o intensitate de doar 0.08 milimetri pe oră.

Soarele va răsări la ora 05:36 și va apune la ora 20:25. Vântul va sufla dinspre sud-est (SE) cu viteze ce pot ajunge pânã la un maxim de aproximativ10 metri pe secundã în rafale și o vitezã constantã de circa5 metri pe secundã.

Pentru mâine şi poimâine, se așteaptă o vreme parțial înnorată, cu temperaturi maxime în jurul valorii de 25°C și minime de aproximativ 16°C. Acoperirea noroasă va fi de 95.31%, iar precipitațiile vor lipsi.

Delia
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media