METEO/ Vreme parțial înnorată și temperaturi scăzute astăzi

5 mai 2023, 07:23 Mediu 77
Primăvara aduce nori gri pe cer, dar natura înflorește.  Sursa: replicamedia.md

Temperaturile rămân mai scăzute decât media sezonului, cu cerul parțial înnorat în Moldova.

Astăzi, vineri, 5 mai, avem parte de o vreme parțial înnorată în Moldova. Temperatura maximă va fi de 20°C pe parcursul zilei, cu 0°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă. Pe timpul nopții, termometrele vor indica o minimă de 10°C, cu 11°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă.

Acoperirea norilor va fi de aproximativ 98.44%, fără precipitații anunțate pentru ziua de azi. Soarele va răsări la ora 05:49 și va apune la ora 20:12.

Vântul va sufla din direcția vest-sud-vest (WSW) cu viteza medie de 3.57 metri pe secundă și rafale ajungând până la 7.58 metri pe secundă.

Pentru zilele urmatoare, sâmbata se anunţa tot innorat şi fărà precipitatii dar temperaturile vor continua să scadã uşor atingând maxima de doar18°C si minima noaptea de numai7°C.Vântulva sufla din direcția nord-est (NE) cu viteza medie de 4.23 metri pe secundă și rafale ajungând până la 9.58 metri pe secundă.

Delia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media