În zece zile, trei membri dintr-o familie din Găgăuzia, au decedat în urma complicațiilor provocate de COVID-19. Cea mai tânără victimă - 33 de ani

3 septembrie 2021, 09:57 Sănătate 381
COVID-19, În zece zile, trei membri dintr-o familie din Găgăuzia au decedat în urma complicațiilor provocate de COVID-19.  Sursa: Facebook
În Găgăuzia, în 10 zile, trei membri ai unei familii au murit în urma complicațiilor provocate de COVID-19. În total, opt persoane sunt infectate, inclusiv copii, scrie Nokta.

Unul dintre membrii familiei a scris despre tragedie pe o rețea de socializare.

„Să se odihnească în pace cele mai dragi și apropiate rude ale mele.
26.08.2021 socrul meu Petr Botnari a murit
29.08.2021 tatăl meu Kara Dmitri a murit
09.02.2021 iubita mea soție Kara Lilia a murit. Fie Împărăția Cerurilor !!! ", - a scris Veaceslav Kara pe Facebook.


Cea mai tânără dintre victime - Lilia - avea 33 de ani.

Potrivit Nokta, anterior, familia a contactat-o pe bașcana Găgăuziei, Irina Vlah, pe o rețea socială, acești oameni aflându-se în spital în stare gravă. Astăzi, într-o ședință a Comitetului Executiv, Vlah a comentat această tragedie și a cerut tuturor să se vaccineze.

„Am povestit despre o familie din Găgăuzia, în care toți, inclusiv copii, bunici, părinți s-au infectat cu COVID-19. Dintre cei șase adulți, trei au murit deja. Mâine vor înmormânta a treia persoană, asta în doar zece zile. Acest lucru arată încă o dată că, dacă locuitorii noștri nu sunt vaccinați, atunci numărul deceselor va crește de la o zi la alta”, a spus Irina Vlah.

În acest sens, Vlah a îndemnat oamenii să nu creadă în știri false și să se vaccineze.

787 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate ieri, 2 septembrie, în Republica Moldova, dintre care 682 sunt în rândul persoanelor nevaccinate. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 268.892.

Diana
publicat de:
Diana Severin
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media