În zece zile, trei membri dintr-o familie din Găgăuzia, au decedat în urma complicațiilor provocate de COVID-19. Cea mai tânără victimă - 33 de ani

3 septembrie 2021, 09:57 Sănătate 389
COVID-19, În zece zile, trei membri dintr-o familie din Găgăuzia au decedat în urma complicațiilor provocate de COVID-19.  Sursa: Facebook
În Găgăuzia, în 10 zile, trei membri ai unei familii au murit în urma complicațiilor provocate de COVID-19. În total, opt persoane sunt infectate, inclusiv copii, scrie Nokta.

Unul dintre membrii familiei a scris despre tragedie pe o rețea de socializare.

„Să se odihnească în pace cele mai dragi și apropiate rude ale mele.
26.08.2021 socrul meu Petr Botnari a murit
29.08.2021 tatăl meu Kara Dmitri a murit
09.02.2021 iubita mea soție Kara Lilia a murit. Fie Împărăția Cerurilor !!! ", - a scris Veaceslav Kara pe Facebook.


Cea mai tânără dintre victime - Lilia - avea 33 de ani.

Potrivit Nokta, anterior, familia a contactat-o pe bașcana Găgăuziei, Irina Vlah, pe o rețea socială, acești oameni aflându-se în spital în stare gravă. Astăzi, într-o ședință a Comitetului Executiv, Vlah a comentat această tragedie și a cerut tuturor să se vaccineze.

„Am povestit despre o familie din Găgăuzia, în care toți, inclusiv copii, bunici, părinți s-au infectat cu COVID-19. Dintre cei șase adulți, trei au murit deja. Mâine vor înmormânta a treia persoană, asta în doar zece zile. Acest lucru arată încă o dată că, dacă locuitorii noștri nu sunt vaccinați, atunci numărul deceselor va crește de la o zi la alta”, a spus Irina Vlah.

În acest sens, Vlah a îndemnat oamenii să nu creadă în știri false și să se vaccineze.

787 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate ieri, 2 septembrie, în Republica Moldova, dintre care 682 sunt în rândul persoanelor nevaccinate. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 268.892.

Diana
publicat de:
Diana Severin
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media