Moarte absurdă în Italia pentru un moldovean, ucis după ce a coborât din mașină pentru a verifica o defecțiune

16 noiembrie 2022, 12:00 Diaspora 440
Carabinieri, Italia.  Sursa: studio93.it

Un bărbat moldovean de 51 de ani a murit în seara zilei de sâmbătă, 12 noiembrie 2022, după ce a fost grav accidentat de o mașină pe o stradă din orașul Aprilia din provincia Latina, în Lazio. Potrivit presei italiene, bărbatul tocmai coborâse din mașina sa, după ce a tras pe dreapta din cauza unei defecțiuni, când a fost lovită în plin de un alt autoturism condus de o femeie de 48 de ani.

Bărbatul decedat este un cetățean moldovean în vârstă de 51 de ani care locuia în Aprilia și lucra pentru o firmă de transport din localitate, citează Rotalianul.

El a lăsat în urma sa doi copii.

Din primele informații reiese că autoturismul condus de moldovean, un Citreon C1, a suferit o avarie și a tras pe dreapta pentru a efectua unele verificări.

În ciuda faptului că bărbatul moldovean aprinsese luminile de avarie, o femeie care conducea un Citroen C3 l-a lovit în plin cu mașina, provocându-i răni foarte grave.

Șoferița de 48 de ani s-a oprit imediat și a sunat la 118 pentru a solicita o ambulanță, dar paramedicii sosiți la locul tragediei nu au mai putut face nimic pentru a salva viața victimei.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media