ULTIMA ORĂ/ Fadei Nagacevschi și-a dat demisia din funcția de viceprimar al capitalei: „Revin în avocatură”

4 octombrie 2022, 08:10 Politică 314
Ion Ceban, Fadei Nagacevschi.  Sursa: Ion Ceban/Facebook
Fadei Nagacevschi și-a anunțat demisia din funcția de viceprimar al capitalei. Fostul jurist al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova spune că se întoarce în avocatură.
„De pe 28 septembrie mi-am depus demisia din funcția de viceprimar al municipiului Chișinău. Revin în avocatură. Succes Primarului general și echipei!”, a scris Nagacevschi.

Amintim că, primarul Chișinăului Ion Ceban a anunțat pe Facebook că l-a prezentat la, 10 noiembrie 2021, subalternilor pe noul viceprimar al capitalei Fadei Nagacevchi.

Deși dispoziția a fost semnată acum trei zile, Ceban menționează că „nu a fost niciun secret că îl va numi în această funcție” și că timp de două zile viceprimarul „a făcut cunoștință cu tot cumulul de informații”.

Ceban a precizat că Nagacevschi va răspunde de domeniul juridic și tot ce vizează serviciul comunal.

Fadei Nagacevschi este fostul jurist al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, de unde a fost promovat în poziția de consilier al fostei președintă a Parlamentului Zinaida Greceanîi. Ulterior, a devenit ministrul Justiției în mandatul lui Ion Chicu, iar recent a fost angajat în funcția de consilier al fracțiunii PSRM din Parlament.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media