ULTIMA ORĂ/ Fadei Nagacevschi și-a dat demisia din funcția de viceprimar al capitalei: „Revin în avocatură”

4 octombrie 2022, 08:10 Politică 205
Ion Ceban, Fadei Nagacevschi.  Sursa: Ion Ceban/Facebook
Fadei Nagacevschi și-a anunțat demisia din funcția de viceprimar al capitalei. Fostul jurist al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova spune că se întoarce în avocatură.
„De pe 28 septembrie mi-am depus demisia din funcția de viceprimar al municipiului Chișinău. Revin în avocatură. Succes Primarului general și echipei!”, a scris Nagacevschi.

Amintim că, primarul Chișinăului Ion Ceban a anunțat pe Facebook că l-a prezentat la, 10 noiembrie 2021, subalternilor pe noul viceprimar al capitalei Fadei Nagacevchi.

Deși dispoziția a fost semnată acum trei zile, Ceban menționează că „nu a fost niciun secret că îl va numi în această funcție” și că timp de două zile viceprimarul „a făcut cunoștință cu tot cumulul de informații”.

Ceban a precizat că Nagacevschi va răspunde de domeniul juridic și tot ce vizează serviciul comunal.

Fadei Nagacevschi este fostul jurist al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, de unde a fost promovat în poziția de consilier al fostei președintă a Parlamentului Zinaida Greceanîi. Ulterior, a devenit ministrul Justiției în mandatul lui Ion Chicu, iar recent a fost angajat în funcția de consilier al fracțiunii PSRM din Parlament.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media