FOTO/ Accident violent pe traseul Chișinău-Leușeni: Două persoane au decedat, iar alta a fost spitalizată, după ce un camion s-a ciocnit frontal de un automobil

3 octombrie 2022, 08:20 Societate 1097
accident pe traseul Chișinău-Leușeni.  Sursa: IGP

Două persoane au decedat, iar alta a fost spitalizată în urma unui accident violent ce s-a produs noaptea trecută pe traseul Chișinău-Leușeni, lângă localitatea Iurceni. Preliminar, s-a stabilit că un camion, efectuând o manevră de depășire neregulamentară, s-a ciocnit frontal cu un Volkswagen.

Noaptea trecută, în jurul orei 22:15, polițiștii Inspectoratului de Poliție Nisporeni au fost sesizați despre producerea unui grav accident rutier pe traseul Chișinău-Leușeni, lângă localitatea Iurceni.

Oamenii legii au stabilit, preliminar, că un camion DAF, condus de un bărbat de 38 ani, efectuând o manevră de depășire neregulamentară s-a ciocnit frontal cu un automobil de marca Volkswagen Crafter, care tracta și o remorcă.

În urma accidentului rutier, conducătorul automobilului Volkswagen, un bărbat de 42 ani, dar și pasagerul acestuia, un bărbat de 40 ani, au decedat pe loc, iar un alt pasager, un bărbat de 39 ani, a fost transportat la Spitalul raional Nisporeni cu diverse traumatisme.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.
Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media