iTicket lansează ultimul festival gastronomic din acest sezon - Street Food Chișinău

17 august 2022, 11:00 Lifestyle 339
Street Food Festival septembrie.  Sursa: iTicket.md

Vara se sfârșește în curând, dar nu și aventurile gastronomice. La început de toamnă, iTicket te surprinde cu ultima premieră delicioasă din sezonul 2022 - Street Food Chișinău.Pe 2, 3 și 4 septembrie ai încă o șansă să te bucuri de tandemul tău preferat de soare, experiențe culinare gustoase, timp alături de cei dragi, distracție și muzică faină.

Zeci de participanți își dau întâlnire în același loc și vor pregăti pentru tine o varietate de combinații apetisante, precum: specialități BBQ, sushi, fructe de mare, burgere, preparate tradiționale, pizza, delicii orientale, iar lista poate continua. Toate acestea se vor asocia perfect cu un pahar de vin autohton sau o bere artizanală răcoritoare, alese de la cei mai apreciați producători locali.Experiența culinară va fi completată de activități distractive și mixul celor mai tari hit-uri. DJ NAD, DJ Alex Way și DJ Echo vor fi cei care vor da ritmul evenimentului în fiecare dintre cele 3 zile de festival.

Vino pe 2, 3 și 4 septembrie, începând cu ora 11:00, în Parcul „Valea Trandafirilor” să guști din experiența urbană a primei ediții de Street Food Chișinău. Acest fenomen gastronomic depășește orice granițe și este o șansă de a descoperi noi gusturi și arome, de a trăi noi senzații și de a face o pauză de la rutină.

Profită de intrarea LIBERĂ și aventurează-te în această călătorie!

Partener: Kvartals

Partener Media General: TV8

Partener media: Kiss FM


Cristian
publicat de:
Cristian Jardan
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media