Poliția a reținut un bănuit în cazul crimei de la Strășeni, iar un alt suspect - fiul fostului polițist Ion Stratulat și nepotul generalului Alexei, anunțat în căutare

12 august 2022, 17:39 Justiție 448
Inspectoratul General al Poliției.  Sursa: noi.md

Fiul fostului polițist Ion Stratulat, împușcat în 2011, care este și nepotul generalului Nicolae Alexei, fiind unul dintre suspecții în cazul omorului tânărului de 29 de ani, găsit împușcat și îngropat într-o pădure de la Zubrești, raionul Strășeni, este anunțat în căutare de organele de drept.

De asemenea, oamenii legii au reținut, pentru un termen de 72 de ore, un alt bănuit pe acest caz. Informația a fost confirmată pentru Replica Media de șefa Secției Comunicare și Protocol a IGP, Diana Fetco.

Amintim că un tânăr de 29 de ani a fost găsit mort miercuri, 10 august, în pădurea din Strășeni, la o zi după ce mama sa a alertat poliția privind dispariția sa. Cadavrul tânărului, fiul unui om de afaceri din raionul Rezina, a fost găsit de persoane străine cu plăgi provocate de gloanțe.

Ulterior, surse din cadrul Poliției au confirmat pentru portalul Deschide.md că principalul suspect în acest caz este fiul fostului polițist Ion Stratulat care a fost împușcat mortal în centrul capitalei în 2011 și care este fostul ginere al generalului Nicolae Alexei, fost deputat în Primul Parlament și conducător al fostei direcții anti-corupție în perioada 1997-2001.

Alina
publicat de:
Alina Frunza
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media