Sheriff Tiraspol joacă astăzi în Champions League contra cehilor de la Viktoria Plzen

2 august 2022, 10:34 Sport 88
Sheriff Tiraspol.  Sursa: Facebook

Sheriff își continuă parcursul european în UEFA Champions League. În această seară, de la ora 20:00, tiraspolenii vor juca meciul tur din runda a treia preliminară contra formației Viktoria Plzeň, Cehia, la stadionul Zimbru din Chișinău.

Vă reamintim, că Comitetul Executiv UEFA a decis, pe 24 iunie, că orașul Tiraspol nu poate găzdui meciurile din competițiile UEFA, până la noi dispoziții. În asemenea condiții, campioana Moldovei va juca meciurile de acasă pe stadionul Zimbru.

Biletele pot fi procurate online pe BILETE.FMF.MD. Prețul biletelor variază între 20 și 700 de lei.

Sheriff evoluează pentru a 24-a oară în cupele europene și va susține astăzi al 140-lea meci. Bilanț: 43 victorii, 41 egalități, 55 înfrângeri. Golaveraj 126-140.

Va fi al 89-lea meci al tiraspolenilor în Liga Campionilor! Sheriff a obținut 33 de victorii și 19 remize, iar în 36 de partide a fost învins. Golaveraj 92-89.

Anatol
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media