DOC/ În Ucraina vor fi reluate competițiile sportive, fără prezența spectatorilor

31 mai 2022, 11:50 Sport 44
În Ucraina vor fi reluate competițiile sportive.  Sursa: Eurosport

Ministerul Tineretului și Sportului din Ucraina a permis desfășurarea de competiții întregi ucrainene în anumite zone ale țării, fără prezența spectatorilor. Un ordin în acest sens a fost prezentat de către parlamentarul Jan Beleniuk.

Potrivit documentului, competițiile sunt reluate pentru pregătirea sportivilor și echipelor naționale ale Ucrainei pentru participarea la competiții internaționale majore.

Pe parcursul desfăşurării acestora trebuie respectate condiţiile de securitate prevăzute de legislaţia privind legea marţială. Totodată, se indică faptul că competițiile se vor desfășura în rândul sportivilor adulți și a sportivilor cei mai apropiați de grupa de vârstă adultă, inclusiv a sportivilor cu dizabilități.

Amintim că, toate competițiile sportive din Ucraina au fost anulate automat din cauza impunerii legii marțiale în urma invaziei a Rusiei pe 24 februarie.


Anatol
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media