FOTO/ Incendiu într-un apartament din Chișinău: Pompierii au salvat o fetiță de 9 ani, care se afla singură în locuință

23 iunie 2022, 16:19 Societate 135
Incendiu în sectorul Rîșcani al capitalei.  Sursa: IGSU

O fetiță de 9 ani din Chișinău a fost salvată în această după amiază dintr-un apartament din sectorul Rîșcani al capitalei, în care a izbucnit un incendiu. Copila, care se afla singură în locuință, a strigat după ajutor de la geam.

Potrivit Inspectoratului Național pentru Situații de Urgență (IGSU), pompierii au fost solicitați la adresa Andrei Doga 43/3 municipiul Chișinău, unde o fetiță strigă după ajutor de la geamul unui apartament din care ieșea fum.

La fața locului au intervenit trei echipe de salvatori.

Ajunși la destinație pompierii au stabilit că sursa fumului era la bucătăria apartamentului. Angajații IGSU au fost nevoiți să deblocheze ușa închuiată pentru a pătrunde în interior.

Copilul a fost evacuat de urgență și transportat de un echipaj medical la spital, pentru îngrijiri medicale. La moment viața fetei nu este în pericol.

În procesul de intervenție pompierii au stabilit că fumul toxic era generat de la aragazul conectat.

Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.Anastasia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media