Tragedia de la Comrat: Cadavrele a trei persoane, ce s-au înecat în iazul Meșeni, au fost recuperate, iar a patra victimă - găsită vie și nevătămată

2 iulie 2022, 10:42 Societate 1750
Tragedia de la Comrat.  Sursa: IGSU

În dimineața zilei de astăzi, 2 iulie, la ora 06:03 echipele scafandrierilor din cadrul IGSU, au reluat lucrările de căutare subacvatică pentru a recupera corpurile persoanelor înecate în iazul Meșeni, raionul Comrat. Conform ultimelor informații operative, la ora 06:20 salvatorii au depistat cadavrul celei de-a treia persoane înecate, un bărbat în vârstă de 28 de ani.

A patra persoana, care a fost dată în căutare, în urma producerii incidentului pe apă, a fost găsită nevătămată la domiciliu de către angajații IP Comrat.

Amintim că, cazul s-a produs pe data de 1 iulie în raionul Comrat, iazul Meșeni. O barcă în care se aflau patru persoane în mijlocul bazinului acvatic s-a inversat, iar oamenii s-au înecat.

Ieri, seara, de către scafandrierii IGSU, au fost recuperate din apă cadavrele a unui minor în vârstă de 2.5 de ani și a unui bărbat în vârstă de 28 de ani.

Circumstanțele și cauza producerii tragicului incident pe apă vor fi stabilite de organele de resort.

Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media