Un bărbat din Strășeni a fost salvat de pompieri după ce a căzut într-o fântână adâncă de 10 metri

25 iunie 2022, 17:45 Societate 63
Salvat de la înec, după ce a căzut într-o fântână.  Sursa: IGSU

Un bărbat de 48 de ani a fost salvat de pompieri, după ce a căzut într-o fântână, cu adâncimea de 10 metri. Cazul a fost înregistrat dimeneață într-o gospodărie din localitatea Dolna, raionul Strășeni.

Potrivit IGSU, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 10:50. Potrivit primelor informații o persoană ar fi căzut în fântână în timp ce efectua lucrări de curățare a acesteia. La fața locului a fost îndreptat un echipaj de salvatori din cadrul Secției situații excepționale Nisporeni.

Ajunși la destinație pompierii au stabilit că bărbatul a căzut într-o fântână cu adâncimea de 10 metri. În urma incidentului persoana s-a ales cu o fractură deschisă la picior. Pompierii au reușit în timp de zece minute să scoată persoana în siguranță. Serviciul medical i-a acordat ajutorul necesar. La moment viața acestuia este în afara oricărui pericol. Circumstanțele cazului se stabilesc.

În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii IGSU au intervenit în 39 de situații de risc.

Anatol
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media