Echipe medicale internaționale, detașate la punctele de trecere a frontierei Leușeni și Giurgiulești

13 iunie 2022, 15:16 Sănătate 67
OMS la frontieră.  Sursa: OMS/ Facebook

Biroul Organizației Mondiale a Sănătății din Moldova a organizat detașarea echipelor medicale internaționale la punctele de trecere a frontierei Leușeni (Hâncești) și Giurgiulești (Cahul), la solicitarea Ministerului Sănătății.

Astfel, echipele de medici au evaluat rapid necesitățile și au organizat procesul de acordare a asistenței medicale pentru șoferii camioanelor ce staționează pentru traversarea frontierei de stat.

Sursa/OMS/ Facebook

OMS Moldova a donat Poliției de Frontieră 700 seturi de recipiente cu soluție pentru igiena mâinilor și măști chirurgicale, precum si 1.070 litri de apă potabilă, care vor fi distribuite șoferilor.
Sursa/ OMS/ Facebook
Asistența medicală va fi acordată șoferilor de către medicii echipelor internaționale, de comun cu medicii din cadrul Poliției de Frontieră și ai Centrului pentru Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească.

Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media