Naționala Moldovei a învins Andorra cu 2 - 1, în cel de-al patrulea meci din grupele Ligii Națiunilor

15 iunie 2022, 09:44 Sport 94
Naționala Moldovei .  Sursa: FMF

Naționala Moldovei a învins Andorra cu 2-1 în cel de-al patrulea meci din grupa D1 a Ligii Națiunilor, ediția 2022/23.

Mihail Caimacov a deschis scorul în minutul 26, din penalty, acordat pentru un fault al lui Jordi Rubio asupra lui Ion Jardan. Este prima reușită a lui Caimacov pentru tricolori.

Reprezentativa din Andorra a egalat la unu în minutul 4 de prelungiri al primei reprize, prin Marcio Vieira. În debutul mitanului secund tricolorii au înscris pentru a doua oară în acest meci și din nou din penalty, dictat de arbitrul danez pentru un fault asupra lui Nichita Moțpan. Ion Nicolaescu a înscris al 8-lea său gol pentru Națională. De remarcat și faptul că Artur Craciun și Ioan-Călin Revenco au bifat partidele cu numărul 10 în tricoul Naționalei Moldovei.

Echipa antrenată de Serghei Cleșcenco, cu 7 puncte, se află în continuare pe locul 2 în clasamentul grupei D1. Conduce Letonia, cu 12 puncte, Andorra are 4 puncte, iar Liechtenstein – 0.

Pentru tricolori urmează ultimele două meciuri din actuala ediție a Ligii Națiunilor, cu Letonia la Riga (22 septembrie) și acasă cu Liechtenstein (25 septembrie).

Anatol
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media