Iohannis a salutat decizia Comisiei Europene privind recomandarea de a acorda R. Moldova și Ucrainei statutul de țări candidate la UE: „Este un bine-meritat pas înainte”

17 iunie 2022, 16:06 Politică 130
Klaus Iohannis, președintele României.  Sursa: Replica Media

Președintele României Klaus Iohannis a salutat decizia adoptată vineri, 17 iunie, de Colegiul Comisiei Europene pe marginea cererii Republicii Moldova, de a primi statutul de stat candidat pentru aderare la Uniunea Europeană.

„După luni intense de dialog și coordonare, sunt bucuros să salut opiniile Comisiei Europene cu privire la acordarea statutului de state candidate Ucrainei și Republicii Moldova”, a scris Klaus Iohannis pe Twitter.

„Este un bine-meritat pas înainte pentru cetățenii Ucrainei și Republicii Moldova. Continuăm să susținem activ integrarea Ucrainei, Republicii Moldova și Georgiei în familia UE”, a menționat Iohannis.

Diana
publicat de:
Diana Severin
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media