METEO/ Vremea însorită și plăcută de astăzi

2 mai 2023, 07:30 Mediu 66
Vremea însorită aduce bucurie și energie.  Sursa: replicamedia.md

Temperaturi maxime de 19°C și cer senin pentru ziua de astăzi

Astăzi, marți, 2 mai, primăvara ne aduce o vreme însorită și plăcută. Temperatura maximă va ajunge la 19°C, cu 0°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă. Pe parcursul nopții, temperaturile vor scade până la valori minime de aproximativ 6°C, cu 10°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă.

Condițiile meteo vor fi favorabile pe tot parcursul zilei, cu un cer senin și însorit. Acoperirea norilor va fi doar de 5.47%. Nu sunt așteptate precipitații în cursul zilei.

Soarele va rămâne prezent pe cer între orele 05:53 și 20:09. Vântul va sufla dinspre sud-sud-est (SSE), cu viteze medii de aproximativ 4 m/s și rafale ce pot atinge pâną la aproape 8 m/s.

Pentru ziua de mâine se anunța o vreme înnorată cu temperaturi maxime în jurul valorii de 20°C și minime în jurul valorii de 7°C. Acoperirea norilor va fi de 100% și nu sunt așteptate precipitații.

Delia
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media