VIDEO/ TRM desfăşoară audierea LIVE a pieselor muzicale admise în concursul pentru Selecţia Naţională Eurovision 2022

29 ianuarie 2022, 14:34 Muzică 131
Audieri Live a pieselor muzicale admise în concursul pentru Selecţia Naţională Eurovision 2022 .  Sursa: TRM

În aceste clipe, Compania „Teleradio-Moldova” (TRM) desfăşoară etapa audierilor LIVE a participanțior care vor să ne reprezinte țara la concursul internațional de muzică Eurovision 2022, din Itallia. Evenimentul are loc, la sediul televiziunii publice, Moldova 1 și este transmis Live.


În concurs au fost admise 29 de piese muzicale. LISTA pieselor poate fi accesată pe portalul www.eurovision.md.

Audierile LIVE pot fi vizionate pe Youtube şi pe paginile de Facebook: Eurovision Moldova, Compania Teleradio-Moldova, Moldova 1, Moldova 2 şi Radio Moldova.

Etapa „Audieri LIVE” se desfăşoara la sediul Televiziunii publice Moldova 1, cu începere de la ora 14:00. Numele învingătorului îl vom afla la programul informativ „Mesager” de la ora 19:00.

În legătură cu situaţia epidemiologică din ţară şi creşterea semnificativă, în ultima perioadă, a numărului de infectări cu COVID-19, Comitetul de Organizare a Selecţiei Naţionale constată imposibilitatea organizării şi difuzării etapelor finale televizate. Prin urmare, reprezentantul Republicii Moldova la competiţia Eurovision Song Contest 2022 va fi desemnat după desfăşurarea etapei de audiere live a pieselor muzicale.

Cea de-a 66-a ediţie a Concursul Internaţional Eurovision 2022 se va desfăşura în perioada 10-14 mai 2022 la Torino, Italia.

Republica Moldova participă la ESC din anul 2005, notează TRM.MD.

Anastasia
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media