Ungheneanul Iaroslav Buchili a devenit campion mondial la Armwrestling

20 octombrie 2022, 09:24 Sport 1097
Iaroslav Buchili.  Sursa: ungheni.news.md

Iaroslav Buchili a devenit campion mondial la Armwrestling. Ungheneanul a cucerit titlul la categoria +85 kg, para-dizabilități locomotorii, suferința membrelor superioare.

„Victoria mea o dedic tutor unghenenilor. În calitate de sportiv unghenean, am fost bine pregătit și ca și anii precedenți, sigur pe sine. Mulțumesc tuturor care au încredere în mine și mă susțin în toate, în special prietenilor de breaslă – antrenorul Daniel Procopciuc și Alexandru Grumeza, Președintele Federației de Armwrestling din Republica Moldova.

Unghenenii sunt și au fost cei mai tari, inclusiv și în Armwrestling”, a menționat Iaroslav Buchili pentru UngheniNews.

Sursa citată mai menționează că, anterior, la sfârșitul lunii iulie 2022, pentru al treilea an consecutiv, ungheneanul Iaroslav Buchili, a cucerit titlul de campion al Republicii Moldov, ediția a VI a Campionatul Național de Armwrestling 2021.

Totodată, dănuțeneanul a mai cucerit în iunie locul 4 la categoria 100 kg și locul 6 la categoria OPEN, brațul stâng, seniori.

În aceași ordine de idei, Iaroslav a cucerit și titlul de campion al ediției din 2020 și din 2021 a Campionatului Național la Armwrestling.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media