VIDEO/ Transfăgărășanul a fost redeschis circulației. Traficul rutier, interzis în continuare pe timp de noapte

29 iunie 2021, 15:56 Descoperă 91
Transfăgărășan.  Sursa: captură/CNAIR

Circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), s-a deschis începând de luni, 28 iunie, pentru toate categoriile de autovehicule, în intervalul orar 07:00 - 21:00, anunță Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Totuși, pentru siguranța participanților la trafic, circulația rutieră este interzisă pe timpul nopții, între orele 21:00 - 07:00.

„Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariția de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea.

De asemenea, atenționăm pe cei ce tranzitează acest sector de drum că, în ultima perioadă, este semnalată prezența urșilor în apropierea părții carosabile și îi sfătuim să nu se apropie de animale, să nu le hrănească și să informeze imediat autoritățile de prezența acestora”, se arată într-un comunicat al instituției.

În perioada 20 octombrie 2020 - 30 iunie 2021, DN 7C - Transfăgărășan este închis parțial pe sectorul de drum cuprins între kilometrul 104 (Piscu Negru – jud. Argeş) şi kilometrul 130,8 (Bâlea Cascadă – jud. Sibiu).
Alina
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media