VIDEO/ Președintele PDCM, Ion Chicu, a votat: „Am toată convingerea că se poate la noi în țară să facem să fie totul bine”

11 iulie 2021, 10:21 Politică 66
Ion Chicu.  Sursa: captură video/Privesc.eu

Candidatul la alegerile parlamentare anticipate, președintele Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei, Ion Chicu, a votat. Fostul prim-ministru al țării a venit la secția de votare însoțit de soție și fetița cea mică a familiei.

„Eu am votat pentru țara noastră, pentru cei care muncesc aici și pentru cei care au plecat peste hotare. Am votat ca ei să se intoarcă în țară așa cum m-am întors eu cu trei ani în urmă. Am toată convingerea că se poate la noi în țară să facem să fie totul bine, să se simtă toți îmmpliniți aici, alături de copii și bunei. Am votat ca după 11 iulie, oamenii în țară care muncesc să poate primi salarii și pensii, pentru că resursele s-au epuizat. Mai departe trebuie de muncit foarte mult”, a declarat fostul premier al Republicii Moldova.

Ion Chicu a îndemnat cetățenii să fie activi: „Pentru că astăzi să decide soarta țării noastre”.


Astăzi, 11 iulie 2021, în Republica Moldova au loc alegeri parlamentare anticipate - cel de-al X-lea scrutin parlamentar de la declararea independenței. Cetățenii vor alege o nouă componență a Parlamentului – organul reprezentativ suprem al poporului și unica autoritate legislativă a statului. Pentru cele 101 mandate de deputat concurează candidați din 20 de partide politice, două blocuri electorale și un candidat independent.

În Republica Moldova, aproape 3,3 milioane de cetățeni cu drept de vot sunt așteptați la urne începând cu ora 07:00 până la ora 21:00.

Urmăriți ultimele noutăți în LIVE TEXT-ul Replica Media.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media