Bașcana Găgăuziei s-a imunizat contra COVID. Ce vaccin a ales Irina Vlah

5 iulie 2021, 09:20 Sănătate 199
Bașcana UTA Găgăuzia, Irina Vlah.  Sursa: Irina Vlah/Facebook

Bașcana Găgăuziei, Irina Vlah, s-a imunizat cu prima doză de vaccin împotriva COVID-19. Aceasta a ales să i se administreze vaccinul Sinopharm, produs în China.

Acest vaccin face parte din lista aprobată de Organizația Mondială a Sănătății.

„Trebuie să ne vaccinăm. Trebuie să avem grijă unii de alții, să ne respectăm și să ne ajutăm reciproc.Trebuie să ne spălăm cât se poate de des mâinile și să respectăm recomandările medicilor. Epidemia ne-a arătat că indiferent cât de mulți oameni au vorbit despre problema infecției, numai medicii au știut să ne trateze. Medicii ne-au arătat multe exemple bune: exemple de omenie, de dragoste, de răbdare și de înțelepciune. Numai așa, prin exemple bune, putem depăși epidemia”, a declarat Irina Vlah.

Anterior, împotriva COVID-19, președinta țării, Maia Sandu s-a vaccinat cu ambele doze de tipul AstraZeneca. Edilul capitalei, Ion Ceban, la fel, a ales să se vaccineze cu AstraZeneca.
Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media