Prima zi a președintelui Parlamentului, la București: Întrevederi cu parlamentarii români, vizită la Patriarhia Română și discuții cu oamenii de afaceri din România și Germania

20 ianuarie 2023, 10:02 Politică 143
Președintele Parlamentului, Igor Grosu, în vizită la București.  Sursa: Igor Grosu/ Facebook

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, aflat într-o vizită la București, a avut întrevederi cu parlamentarii din Parlamentul României și cu patriarhul bisericii ortodoxe române, Preafericitul Daniel, la inițiativa președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu și prim-ministrului României, Nicolae-Ionel Ciucă.

„Mă bucur să revin la București unde am avut de dimineață plăcerea de a mă întâlni și discuta cu colegii mei din Parlamentul României. Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, Prim-ministru al Guvernului României, Nicolae-Ionel Ciucă, mi-au făcut o surpriză frumoasă invitându-mă într-o vizită la Patriarhia României unde am purtat o discuție de suflet cu Preafericitul Părinte Daniel Patriarhul BOR”, a scris Igor Grosu pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, speaker-ul Parlamentului s-a întâlnit cu președinta interimară a Senatului României, Alina-Ștefania Gorghiu cu care a discutat despre ultimele evenimente din Republica Moldova și din regiune.

„Am profitat şi de această ocazie pentru a-mi exprima recunoştinţa pentru tot ajutorul acordat, în mod special în aceste timpuri complicate”, a precizat Grosu.

Totodată, Igor Grosu a discutat cu oamenii de afaceri din România și Germania în cadrul unui eveniment organizat Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană.Amintim că președintele Parlamentului, Igor Grosu, efectuează, în perioada 19-20 ianuarie, o vizită de lucru la București. Președintele Parlamentului va fi unul dintre speakerii Recepției de Anul Nou 2023, organizată de AHK România.

Evenimentul, care se va desfășura la Palatul Parlamentului de la București, va reuni peste 800 de invitați: oameni de afaceri, politicieni, reprezentanți la nivel înalt ai asociațiilor non-guvernamentale, ai administrației publice, parteneri de proiecte ai AHK România.

Alina
publicat de:
Alina Baran
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media