LIVE/ Guvernul se întrunește în ședință. Pe ordinea de zi sunt 21 de subiecte, printre care modificarea structurii Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare

22 februarie 2023, 10:23 Societate 169
Cabinetul de miniștri, condus de Dorin Recean, în ședință.  Sursa: gov.md

Cabinetul de miniștri se întrunește astăzi, 22 februarie, în ședință. Pe ordinea de zi a întrunirii sunt 21 de subiecte, printre care modificarea structurii aparatușui central al Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, aprobarea proiectului de lege cu privire la modificarea unui articol din Legea pentru ratificarea celui de-al doilea Protocol adițional la Convenția europeană de asistență judiciară în materie penală. De asemenea, pe ordinea de zi este și un proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului de lege cu privire la subvenționarea în agricultură și mediul rural.


Urmăriți ședința Live:


Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media