LIVE/ Guvernul se întrunește în ședință. Pe ordinea de zi sunt 21 de subiecte, printre care modificarea structurii Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare

22 februarie 2023, 10:23 Societate 210
Cabinetul de miniștri, condus de Dorin Recean, în ședință.  Sursa: gov.md

Cabinetul de miniștri se întrunește astăzi, 22 februarie, în ședință. Pe ordinea de zi a întrunirii sunt 21 de subiecte, printre care modificarea structurii aparatușui central al Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, aprobarea proiectului de lege cu privire la modificarea unui articol din Legea pentru ratificarea celui de-al doilea Protocol adițional la Convenția europeană de asistență judiciară în materie penală. De asemenea, pe ordinea de zi este și un proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului de lege cu privire la subvenționarea în agricultură și mediul rural.


Urmăriți ședința Live:


Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media