METEO/ Vremea ploioasă domină astăzi

28 mai 2023, 07:21 Mediu 208
Zi ploioasă.  Sursa: replicamedia.md

Înnorat și cu precipitații abundente, vremea de astăzi se anunță capricioasă.

Astăzi, duminică, 28 mai, primăvara ne aduce o vreme în general închisă și ploioasă. Cerul va fi acoperit în proporție de 100%, iar temperaturile vor oscila între valori ceva mai scăzute decât cele obișnuite pentru această perioadă a anului. Maxima zilei va atinge 23°C, cu 0°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă, iar minima nopții va coborî până la 15°C, cu 10°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă.

Pe parcursul zilei și al nopții vom avea parte de condiții meteorologice înnorate. Precipitațiile vor fi destul de intense, ajungând la valori de aproximativ 3.57 milimetri pe oră. Vântul va sufla dinspre est (E), având o vitezã medie de 4.33 metri pe secundã și rafale care pot atinge viteza de 9.74 metri pe secundã.

Soarele va rãsari la ora 05:31 și apune la ora 20:32.

Pentru mâine și poimâine, vremea se anunță în mare parte clară, cu temperaturi ce vor crește ușor fațã de cele de astãzi. Mâine vom avea o maximã de 24.86°C și o minimã de 12.89°C, iar cerul va fi acoperit în proporție de 67.19%. Vântul va sufla dinspre est-sud-est (ESE), având rafale de până la 9.3 metri pe secundă.

Delia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media