Premieră pentru Republica Moldova: Sheriff Tiraspol s-a calificat în grupele Ligii Campionilor

26 august 2021, 07:24 Sport 200
Sheriff Tiraspol s-a calificat în grupele Ligii Campionilor la fotbal.  Sursa: fmf.md

Sheriff Tiraspol a devenit miercuri seara, 25 august, prima reprezentantă a Republicii Moldova care se califică în grupele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a terminat la egalitate cu Dinamo Zagreb, 0-0, în deplasare, în manşa a doua a play-off-ului.

Sheriff Tiraspol a acces în faza grupelor UCL, după un parcurs fulminant în preliminarii, eliminând pe rând campioanele Albaniei, Armeniei, Serbiei și Croației.

În seara zilei de 25 august, în returul fazei play-off a competiției, Sheriff a încheiat la egalitate 0-0 cu Dinamo Zagreb, în deplasare și s-a calificat în grupe grație victoriei din tur, 3-0 la Tiraspol.

Tragerea la sorți pentru grupele UEFA Champions League din acest an va avea loc pe 26 august, seară, informează Federația Moldovenească de Fotbal (FMF).

În primele trei runde ale Ligii Campionilor, Sheriff a trecut de Teuta (Albania) cu scorul general de 5-0, de Alashkert (Armenia), scor general 4-1, și de Steaua Roșie Belgrad, Serbia (1-0) și s-a calificat în faza play-off.

Echipa antrenată de tehnicianul ucrainean Yurii Vernydub a susținut astăzi al 127-lea meci din cupele europene.

Bilanț: 38 victorii, 38 egalități, 51 înfrângeri. Golaveraj 115-127.

Alina
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media