„O să mă ridic și voi fi mai puternică” - Mesajul luptătoarei Anastasia Nichita după ce a ratat medalia olimpică

4 august 2021, 19:54 Sport 9815
Anastasia Nichita.  Sursa: Anastasia Nichita/Facebook
Luptătoarea din Republica Moldova, Anastasia Nichita, a venit cu un mesaj emoționant după ce a ratat calificarea în semifinală la proba de lupte feminine. Atleta de 22 de ani a scris pe o rețea de socializare că a făcut multe sacrificii pentru a evolua la Jocurile Olimpice de la Tokyo și a dat de înțeles că nu are de gând să renunțe ușor la visul său cel mare - o medalie olimpică.

„Jocurile olimpice pentru mine au luat sfârșit. Dacă sunt dezamăgită, este puțin spus. Am parcurs până aici un drum foarte greu și dificil, am sacrificat atâtea, și totul pentru visul meu cel mare - o medalie olimpică! Din păcate nu a fost să fie de această dată, o mică greșeală, 10 secunde m-au despărțit de lupta pentru medalia olimpică!”, a scris sportiva.

Aceasta a ținut să mulțumească oamenilor care i-au fost alături și au susținut-o și au crezut în ea.

„Uneori sportul este prea dur cu noi, ne pune în genunchi și ne face neputincioși, alte ori ne ridică pe cele mai înalte trepte. Însa cel mai important este să ne ridicăm și să continuam indiferent de orice obstacol. Vreau să mulțumesc celor care au fost aproape de mine și m-au susținut, care au muncit cot la cot cu mine și care au crezut în mine pâna în ultima clipă. Îmi pare rău că nu v-am bucurat așteptările, o să mă ridic și, de această dată, voi fi mai puternică”, a mai scris Anastasia Nichita.


Amintim că în cea de-a 13-a zi a Jocurilor Olimpice, Anastasia Nichita a ajuns în sferturile de finală la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după ce a învins-o pe una dintre favoritele la categoria de 57 kg, nigerianca Odunayo Adekuoroye. Aceasta a pierdut însă în fața sportivei din Bulgaria, Evelina Nikolova, și urmează să revină acasă.

Chiar și așa, moldoveanca a ajuns printre opt cei mai bune sportive din lume din categoria sa.

Anastasia Nichita a concurat pentru prima dată la Jocurile Olimpice.

Eleva lui Tudor Cîrlan, luptătoarea Anastasia Nichita a câștigat de două ori titlul european Under 23.

Anastasia
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media